CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: labubuyung

MRSM atau SBP?

  [Copy link]
Post time 4-1-2019 12:45 PM | Show all posts
bila agaknya result SBP utk kemasukan form 4 akan keluar ya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2019 02:30 PM | Show all posts
pokokbunga replied at 4-1-2019 12:45 PM
bila agaknya result SBP utk kemasukan form 4 akan keluar ya?
5Jan announcement utk penempayan F4
25Jan xsilap utk yg Erayuan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:01 PM | Show all posts
zaziot replied at 7-1-2019 02:30 PM
5Jan announcement utk penempayan F4
25Jan xsilap utk yg Erayuan

ehhh..saya check kat website tadi ( 8/1/2019 at 11.55 am) kluar message nih...

Harap Maaf, Semakan Tawaran Ke Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4 Belum Di Buka

Sekian Terima Kasih.




Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:01 PM | Show all posts
Edited by pokokbunga at 8-1-2019 12:03 PM

so belum dpt lagi keputusan  SBP form 4 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:41 PM | Show all posts
pokokbunga replied at 8-1-2019 12:01 PM
so belum dpt lagi keputusan  SBP form 4 kan?

sebab masih belum 25jan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:35 PM | Show all posts
zaziot replied at 7-1-2019 02:30 PM
5Jan announcement utk penempayan F4
25Jan xsilap utk yg Erayuan

kat sini u kata 5 Jan announcement, tu yg saya buka website...dia kata belum ada penempatan lagi. Camne u dpt tarikh 5 Jan tu ya?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-1-2019 08:44 AM | Show all posts
pokokbunga replied at 8-1-2019 05:35 PM
kat sini u kata 5 Jan announcement, tu yg saya buka website...dia kata belum ada penempatan lagi.  ...

tgk dlm surat pekeliling dh lama dpt

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:20 PM | Show all posts
ada sesape sini ada infor bpe byk kekosongan yg ada di SBP?

Please update sini eh, TQ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zaziot replied at 10-1-2019 12:20 PM
ada sesape sini ada infor bpe byk kekosongan yg ada di SBP?

Please update sini eh, TQ

Yg top mcm tkc stf ssp mckk sas tu jgn apply la utk rayuan. Semua dh hampir penuh.
Belah2 utara banyak gak kosong. Mungkin ramai pilih mrsm. Ada jugak yg tolak sbp mrsm tapi pilih smka.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zaziot replied at 3-1-2019 07:55 AM
smlm I pegi cyberjaya buat rayuan manual utk SBP
harap2 ada la sangkut memane SBP since letak 4 pil ...

Kalau rayuan online letak sbp yg top tu lebih baik tukar. Peluang nk dapat sgt la kurang. Kebanyakan sbp top ni ada kosong sikit sgt je lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:37 PM | Show all posts
Mama3 replied at 10-1-2019 12:34 PM
Kalau rayuan online letak sbp yg top tu lebih baik tukar. Peluang nk dapat sgt la kurang. Kebanyak ...

yg rayuan manual saya ltk - mozac, semesra, semesti and sabda

yg rayuan website setakat ni semesra...tp yg website ni selagi blum tarikh tutup dok rs nk tukar tp lum decide

bole ke letak nama sek dlm rayuan online none of the list dlm rayuan manual?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
zaziot replied at 10-1-2019 12:37 PM
yg rayuan manual saya ltk - mozac, semesra, semesti and sabda

yg rayuan website setakat ni seme ...

Semesti dgn sabda tu banyak gak kosong. Yg lg 2 tu x sure plak.
Saya pun plan nk tukar online yg x sama dgn rayuan manual tapi ingat nk call dulu tnya blh ke tak.
Ank lelaki ke girk. Ank saya girl. Pegawai bgtau kalau girl susah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:07 PM | Show all posts
Mama3 replied at 10-1-2019 12:56 PM
Semesti dgn sabda tu banyak gak kosong. Yg lg 2 tu x sure plak.
Saya pun plan nk tukar online yg ...

sy call smlm nk tanya tp xde org angkat

kalau puan ada info bole ke tidak psl nama sek lain tu nnti inform ye

anak sy girl...mmg sengit sket girl ni


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
zaziot replied at 10-1-2019 01:07 PM
sy call smlm nk tanya tp xde org angkat

kalau puan ada info bole ke tidak psl nama sek lain tu  ...

Sy dpt call tadi tapi malang nya pegawai tu mcm malas nk layan. Ramai sgt org call kot. Dia ckp sekolah mna bnyk kosong dia tak tau. Pasal nk tukar sekolah pilihan tu yg x sama dgn form kuning tu dia kata blh saja. Itu hak masing2 katanya. Nk tanya lebih lanjut tapi sbb tgk respon x berapa mesra maka x jadi la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:32 PM | Show all posts
zaziot replied at 10-1-2019 12:37 PM
yg rayuan manual saya ltk - mozac, semesra, semesti and sabda

yg rayuan website setakat ni seme ...

utk anak form 1 or form 4 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:44 PM | Show all posts
Mama3 replied at 11-1-2019 12:02 PM
Sy dpt call tadi tapi malang nya pegawai tu mcm malas nk layan. Ramai sgt org call kot. Dia ckp se ...

yes, drg xbole reveal sekolah mana yg byk kosong and bpe byk kekosongan smua drg xbole reveal

Timb Pengarah SBP dh kuar arahan to all pengetua SBP not to reveal jumlah kekosong to public

tp dgrnye blah selatan and utara byk kosong..yg ranking top 10 pun ada kosong cecah 50
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2019 02:45 PM | Show all posts
pokokbunga replied at 11-1-2019 12:32 PM
utk anak form 1 or form 4 ni?

anak saya kemasukan F1 puan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:33 PM | Show all posts
zaziot replied at 11-1-2019 02:45 PM
anak saya kemasukan F1 puan

oh okay..all the best..semoga anak dpt masuk ke sekolah yg diidamkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:55 PM | Show all posts
pokokbunga replied at 11-1-2019 03:33 PM
oh okay..all the best..semoga anak dpt masuk ke sekolah yg diidamkan

ameen, tq
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:44 AM | Show all posts
bagi saya mana mana pun ok... asalkan belajar elok2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 09:58 AM GMT+8 , Processed in 0.305998 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list