CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruginya kawen umur gini. Muka lawo tapi dok kejar laki orang yang tak nampak cerah masa depan, pengecut pulak tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-2-2024 07:26 PM
Oh dah ada statement dia ke...hmm. lantakla

Haha .taklah .tu iols punya tekaan jew..tp gitulah kan agaknya..bukan dia paksa kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata rugi tapi dah jodoh.. moga baik baik saja je la ye rumahtangga komer.. si aslam tu pun jadi la lelaki yg sejati, asyik takut aje
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau laa betul,, knp Jalan ni yang kau pilih.. Tdesak sgt ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok lagi leona tek labuh
Walau acik porem kutuk sheols badan mcm mak org, tapi sheols helok p belajar oversea
Marissa ni bkn makpak tak mampu nak hantar oversea.tapi biji ko lebih merenyam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 7-2-2024 07:56 PM
satu lagi mak tak kira, mak nak tambah komen. tak semestinya nikah muda tu tak ok. zaman study dulu  ...

Betul. Dena bahrain cucu seniwati sarimah tu kawen awal gak. Dah besar anakmya. 3 org. Elok je manage family. Kalau xpandai manage, janda muda la ko nanti
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 7-2-2024 07:49 PM
aku pun rasa mcm ni..bukan dikongkong pun tp terlalu bebas..ingat lagi dulu kemain kenen2 siap si  ...

Betul. Ank kecik lagi mak yg gi ajar ank bersweetan.
Ank nasi ayam dia yg couple kn. N Ada calon yg lain tu gi holiday siap bawak, bakal menantu katanya. Padahal budak tu sekolah, bawah umur lagi masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdk2 kan darah muda. Mmg sentiasa igt hidup ni indah belaka. Mmg ingat somi tu akan sentiasa memuja isteri. Gudluck lah dik. Moga tak salah percaturan.

Dulu2 ada sorg mak datin ni ckp kat meols yg baru umo 16 tahun masa tu. Mak datin ni kata, umo mcm meols ni perangai kene helok2 dan jgn lepas laku sbb masa depan anak2 akan ikut perangai mak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 7-2-2024 07:49 PM
aku pun rasa mcm ni..bukan dikongkong pun tp terlalu bebas..ingat lagi dulu kemain kenen2 siap si  ...

same ler dgn si abg dania ni. mak kenen2 dgn anak nasik ayam. tersipu2 je bdk pempuan tu tapi gaya si abg dania tu nmpk vibes gatal

mujur tak jadik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:32 PM | Show all posts
she replied at 7-2-2024 07:32 PM
Kannnn

Dulu kemain family Misya tu keji Aslam nih

mana nak pi tau acik weyyy jantan tuh bg serbis padu sampai mata putih naik ataih mana bole lepaih
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruginya sheolsss.tapi itu la akal budak2...muka ada, platform ada. Umo tgh nk naik ni patut jd pelakon. dh nikah sape nk  ambik jd heroin. Lagi pulak kalau nanti mengandung beranak pinak.

Jd la sheol model tudung n bj raya beberapa tahun ni b4 ada yg lg letops. Model tudung & baju skrg pun ramai yg out lps 2-3tahun.

Ptt boleh jd basic no 2. Elok je btudung jd pelakon. Boleh sambar anak vip. Ini hmmmpppp membazir muka lawa, mak pak sakan promo. Kalu sauk bujang comey jugala boleh nikah kawen mcm org lain buat majlis bagai

Tunggula naik umur 23,25 nanti baru sedar kot dunia ni luas bukan untuk kejar laki org
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 7-2-2024 08:23 PM
Betul. Ank kecik lagi mak yg gi ajar ank bersweetan.
Ank nasi ayam dia yg couple kn. N Ada calon  ...

sekarang ni bolehla kita salahkan emaknya sebab sama2 gatal merenyam..konon sporting sangat..ambik kau sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu jgn agungkn anak terpaling muslimah nah fake.. Berair belendir sipap ah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lilacomot replied at 7-2-2024 05:31 PM
wow...ni bru la gosip...yg wife nye rujuk balik ek ngn dak jantan yg kaki curang berkali2 ngn mariss ...

Kena tipu, rujuk balik, kena tipu lg. Seriuslah sis, how low could u go. Kalau syg xpelah walau ditapak kaki saje
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 7-2-2024 08:30 PM
same ler dgn si abg dania ni. mak kenen2 dgn anak nasik ayam. tersipu2 je bdk pempuan tu tapi gaya ...

iya chuols..si abam sekarang pun awek free hair dulu kemain potray anak tu alim warok..jadi kesimpulannya marilah kita salahkan yebbi yabadak sebab ajar anak bebukan..rasain lo
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 7-2-2024 06:01 PM
Betul apa yg uolz komen. Real life drama dia dah tengok, jadi takde hal dia buat gitu. Dah tak bol ...

Mungkin dia ingt laki tu akan pilih dia mcm norman pilih memey. Pastu ex wife kawen lain. Dorang happily antara family mcm abby n norman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapislazuli2912 replied at 7-2-2024 08:13 PM
Ruginya kawen umur gini. Muka lawo tapi dok kejar laki orang yang tak nampak cerah masa depan, penge ...

Tulah kalau kahwin lelaki harta keturunan tak habis, takpa jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni Aslam dengan Marissa boleh la pakai boria sama dengan mama Yebbi, papa Normiang and Auntie Memek
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 7-2-2024 04:59 PM
ish ish.. mmg ikut teladan mak bapak ya

Teladan mak tiri dan bapaknya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa Marissa ni dah kene groom ngan laki die ni. Aku tak tuduh laki die pedo ye, tp ciri-ciri budak mangsa grooming mcm dia la, pasangan dia akan senyap je yg byk bunyi, byk kasi komen, byk reaction adalah si budak. Paling senang mcm ni, kalau tny sape yg tertarik pd sapa dulu, CONFIRM yg budak akan mengaku dia yg bukak langkah pertama dulu, pdhal si adult tu yg senyap-senyap masuk jarum. Yelah kan budak mentah ape je yg dia tau pasal tipu hasutan org dewasa. Yg sblm ni kecoh Marissa kena serang sebab  book hotel pakai nama Marissa, aku agak si pedo eh jantan tu yg suruh kot. Dalam kes ni aku kesian kt Marissa, jantan ni mmg jantan hanat pedo. Women his age know better kot.

Also semoga benda ni jd pengajaran pada korang as makbapak jugak. Tak perlulah nk show off anak bawah umur korang terpaling cantik sopan alim di zaman DM DM ni. Mane tau senyap2 ada mata memerhati pi hai hai anak korg kt socmed pastu pesan, jgn ckp kt makbapak ye. Korg pun jgn la expect anak akan bercerita segalanya pd korg. Ingat, org Melayu ni kalau apa-apa terjadi pd perempuan yg salah tu semua perempuan, lelaki tak salah pun. Yg kene kecam pun perempuan. So hati-hatilah ye

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:48 PM GMT+8 , Processed in 0.138315 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list