CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Hari-Hari Aku Stalk FB Dia” – Kalah Dengan Nafsu Sendiri Sampai Terlanjur, Wanita Akui Kesal Curang Dengan Suami

28-2-2024 08:46 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8155| Komen: 28

Description: Selalu kita dengar jika individu berlaku curang, ia kerana atas faktor merasakan pasangan mempunyai kekurangan tetapi kali ini, luahan seorang wanita yang berlaku curang terhadap suaminya yang disifat ...



Selalu kita dengar jika individu berlaku curang, ia kerana atas faktor merasakan pasangan mempunyai kekurangan tetapi kali ini, luahan seorang wanita yang berlaku curang terhadap suaminya yang disifatkan ‘sempurna’ telah raih perhatian.

Dalam screenshot NGL yang dimuat naik oleh seorang pengguna di platform X, wanita yang sebelum ini bergelar isteri kesal berlaku curang terhadap suami yang serba serbi sempurna sifatnya.

Kata wanita itu, bekas suami seorang yang sangat matang dan sempurna, bahkan tidak pernah lupa memberi nafkah.


Biarpun suami sempurna, satu hari, wanita tersebut berkata dia terlanjur bersama seorang lelaki yang dijumpai sewaktu keluar dengan rakan-rakan lain.

Malah wanita tersebut akui berlaku curang tanpa pengetahuan suami selama setahun dan kantoi sewaktu bekas suami ternampak dirinya keluar dengan skandal.

Kata wanita itu lagi, walaupun sudah bercerai, bekas suami tidak pernah culas bayar nafkah untuk dirinya dan dua orang anak.


Sehingga ke hari ini bekas suami masih kekal positif dan meletak harapan agar dapat kembali bersama satu hari nanti.


SUMBER : X/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 28-2-2024 08:50 PM
Manusia tak pernah puas.


Quote ninja boy 28-2-2024 09:13 PM
Org bekeluarga x tunjuk contoh yg baik
Quote menjad 28-2-2024 09:43 PM
Gamaknya ko kak

Dah berlaki buat cara berlaki lah
Quote green~tea 28-2-2024 09:53 PM
Sound like "perfect" life yang dicemburui ramai wanita...

Tp hang tak bersyukor noks.. sanggup mencurang bertahun selagi tak kantoiiiii ye dak......
Quote Nokiaman 28-2-2024 09:55 PM
Apa yang menarik minat sipelaku nie...
Quote Hoshhi 28-2-2024 10:03 PM
Sempurna salah, tak sempurna pun salah
Quote green~tea 28-2-2024 10:21 PM
Hoshhi replied at 28-2-2024 10:03 PM
Sempurna salah, tak sempurna pun salah

She just "misses" the money..... bukan dia cintakan exhusband dia pun
Quote syamzana 28-2-2024 10:41 PM
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??
Quote LadyCarefree 28-2-2024 11:10 PM
#hasanah
Quote shernazz 28-2-2024 11:32 PM
Iols harap laki tu.tak.get back balik dgn ex wife dia...huhu...
Kau tak teringat betina tu kongkek dgn org lain masa Masih Jadi Bini Kau?
Quote Radzor 28-2-2024 11:40 PM
syamzana replied at 28-2-2024 10:41 PM
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??

mana awak tau heppi?
Quote beta_carotene 28-2-2024 11:57 PM
power of social media / dunia tanpa sempadan.. bermula dengan tengok reels and video suka2 masa lapang, turned into hobby and addiction.. dan eventually finding ways to live the fantasy by any means possible..

sebab tu meols sangat xberkenan tgk reel2 perfect wife perfect husband perfect girlfriend perfect boyfriend segala2 nya innieh.. tak tahu dalam ribuan jutaan pasang mata yg tgk video tu berapa org bini org mak org yg tgh dlm mode escapism.. so diorg craving that idealism in relationship..

sebab tu zaman nenek2 mak2 kita dulu jrg sgt la berlaku kes2 cmni... yg selalunya berlaku suami curang sbb suami nature nya keluar mencari rezeki, so lebih byk peluang jumpa perempuan lain, berbanding isteri jumpa lelaki lain.. skrg ni ketek2 jari je dh terpampang segala jenis orang kt phone..xperlu keluar rumah pun..

it's sad actually. semoga Allah pelihara kita daripada bala yang kita sendiri x tahu bila dia akan datang.
Quote Decaffeinated 28-2-2024 11:57 PM
Looks like dia yang tinggalkan laki dia yang masih berharap

Apa lagi yang ko nak harap bodoh punya jantan.

Quote edayildiz 28-2-2024 11:58 PM
apa lg yg ko cari kak oii
Quote pengecatbintang 29-2-2024 12:07 AM
Edited by pengecatbintang at 29-2-2024 12:13 AM

wanita nakkan perhatian..

nak lelaki perhatikan dia dgn penuh minat..

nak lelaki yg endah dengar apa yg pompuan tu bicarakan..

nak hati n jiwanya dibelai-belai..

nakkan diambil berat...

nakkan layanan n pandangan romantik dari lelaki

sesekali nakkan kata2 romantik dari lelaki

nakkan lelaki peluk mesra dengan kata2 romantis

nak lelaki bawa dia keluar makan2  










Quote slyfynx 29-2-2024 12:18 AM
@CARI-HBZ ni merapu2 thread nk cukupkan kuota FEB.
Kat BODGOS abis semua sampah "influencer" die bukak thread.

Kat CI, dok la post post dari @meinngl.
Quote nolya 29-2-2024 01:59 AM
syamzana replied at 28-2-2024 10:41 PM
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??

Yg kurangnya ialah eee..... man.
Quote sayurmayur88 29-2-2024 07:23 AM
nikmat Tuhan mu yg mana lagi kau dustakan?
Quote zairizain 29-2-2024 08:15 AM
shaking...shaking

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:18 AM GMT+8 , Processed in 0.061531 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top