CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Serabut Eh Ada Suami, Baik Single Dan Have Fun” – Kenyataan ‘Tidak Berlaki Hidup Tenang’ Jadi Tumpuan, Shuhada Mohon Maaf

28-2-2024 08:50 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 55149| Komen: 804

Description: Pensohor media sosial dan juga bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada tampil memohon maaf setelah satu kenyataannya tentang hidup bersuami disalah erti oleh sesetengah netizen.


Pensohor media sosial dan juga bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada tampil memohon maaf setelah satu kenyataannya tentang hidup bersuami disalah erti oleh sesetengah netizen.

Shuhada sebelum itu ada menulis bahawa hidupnya lebih tenang tanpa kehadiran sosok suami.

Ibu tunggal kepada dua orang anak itu membuat kenyataan tersebut sebagai balasan kepada komen pengikut media sosialnya tentang kehidupan solo selepas bercerai yang lebih baik berbanding hidup dalam perkahwinan yang menyedihkan.


“Tak kahwin pun tak apa Shu. Single life is much better. Entertain your life for your happiness and for your kids.” tulis individu itu.

Shuhada kemudian membalas komen pengikutnya itu dengan mengatakan bahawa kehidupannya kini lebih tenang dan tidak serabut tanpa kehadiran seorang lelaki bergelar suami.

Namun begitu, pendapat Shuhada dikritik netizen yang merasakan ia tidak patut untuk dinyatakan.



Berikutan itu, Shuhada tampil memohon maaf kepada sesiapa yang tersinggung dengan kenyataannya itu.

"Allah Allah sorry. Shu tersilap kata, maksud saya, Shu kena heal myself first. Terima segala takdir Allah, jodoh rezeki ajal maut semua Allah dah tulis yang terbaik."

Sekadar info, Shuhada dan Hafidz Roshdi menamatkan perkahwinan mereka pada 27 Julai tahun lalu.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata. Hafidz kemudian bernikah dengan wanita yang dikaitkan dengan konflik rumah tangga mereka berdua iaitu Athira Yuhada.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kuchenta_81 28-2-2024 08:55 PM
Dia ni saja je kan? Saja bagi orang bercakap pasal diri dia. Gatal bijik.
Quote Binodino 28-2-2024 08:57 PM
Serabut ada suami, tapi asyik meratib nak berlaki. Hatta sebelum disahkan talak tu pun dah gigih nak bagi daddy mata sepet kat sister & brother.
Quote azwanaliori 28-2-2024 09:01 PM
Kalau gitu iols aminkan je doa shungai kepam ni jadi janda bitter seumur hidup. Laki pun x nk kat kau shungai oi. Buat sakit mata and semak kepala je..
Quote kakacantikkan 28-2-2024 09:09 PM
pdhal xda laki yg nk kat ko kan?? kan??
Quote Manusiabesa 28-2-2024 09:15 PM
Screenshot_20240228-211111_Instagram.jpg
MINAH SENGET NI XPERNAH 1 HARI XBERCAKAP PASAL NK BERLAKI KAN.
xde ke sapa2 nk offer laki dia menikah dgn shungai? Bgi dia jd no 3 dh le. Tu je yg layak. Biar laki gilir2. Dia bkn nk laki 24jam. Smggu skli tlg tusuk dia pun dia dh gembira.
Aku perasan skrg, dia ni narcissistic.  Hari2 dia kata org salah paham dia. Org tu salah. Org ni salah. Bekas laki salah. Netizen salah. Dia je yg betul. Mak bapak dia tlg jaga anak2 dia pun xda dia appreciate secara umum. Mmg jenis malas nk hargai org, tetapi suka cari salah org.

Bila nth nk berambus pegi ovesi? Propa much. Aku xrasa dia akan ke ovesi pun sbb dia baru je dftr anak kedua dia ke qdees. Yg sulung pun herlok je sekolah swsta. Ovesi dlm mimpi je la.

Mcm cibai
Quote arwenlotr 28-2-2024 09:19 PM
Sentiasaaaaaaaa
Quote bottombikini 28-2-2024 09:31 PM
ahli kelab ritrud & parah
merentan tak kesudahan
Quote asfaz 28-2-2024 09:36 PM
IMG_20240228_213458.jpg

Choiiiiii..... Kat post tulis lain kat Komen tulis lain
Quote noor2 28-2-2024 09:36 PM
Mcm.makin lawa pulak dia ni dari dulu
Quote kuzaime 28-2-2024 09:37 PM
Ni dia cakap sbb belum ada lagi yg try dia agaknya esok2 kot dah ada yg try.n sangkut, lain ler pulak cakapnya.
Quote asfaz 28-2-2024 09:37 PM
IMG_20240226_205703.jpg
Quote aikee04 28-2-2024 09:38 PM
Kalau buang makeup .....?
Quote asfaz 28-2-2024 09:42 PM
IMG-20240228-WA0017.jpg

Quote tulip-rain 28-2-2024 09:53 PM
Padahal mmg nak bersuami sangat2 kan.
Quote Lily_Elizabeth_ 28-2-2024 09:54 PM
Anak girl dia asik tocang dua je; cubalah lepaskan rambut tu sikit cam anak anak orang kaya; hehe
Quote rosevelvet 28-2-2024 09:56 PM
azwanaliori replied at 28-2-2024 09:01 PM
Kalau gitu iols aminkan je doa shungai kepam ni jadi janda bitter seumur hidup. Laki pun x nk kat ka ...

Semoga kesunyian sampai sudah. Sbb sheol sdiri ckp mcm tu
Quote sukanyanyi 28-2-2024 09:57 PM
asfaz replied at 28-2-2024 09:36 PM
Choiiiiii..... Kat post tulis lain kat Komen tulis lain

Ha yes thank you, statement ni la yg iols cari, itu ari kata doakan kebahagiaan dia gak. Iols rasa statement tu yg berada jauh di sudut ati sheols sebenarnya. Statement yg terbaru srabut ade somi tu nak cover line je taknak nampak mcm nak sgt...
Quote rendangayam 28-2-2024 09:57 PM
Tak abes lg ppuan ni..
Quote rosevelvet 28-2-2024 09:57 PM
bottombikini replied at 28-2-2024 09:31 PM
ahli kelab ritrud & parah
merentan tak kesudahan

Parah mn plak

Lihat semua komen(804)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:30 AM GMT+8 , Processed in 0.293599 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top