CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"I’M So Sorry, I Tak Nak Komen Pasal Tu. Minta Maaf Sangat." – Khabar Angin Sudah Bercerai Tular, Ini Jawab Irma Hasmie

28-2-2024 09:32 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 41392| Komen: 136

Description: Sebelum ini, timbul spekulasi rumah tangga pelakon Irma Hasmie bersama suami, Redza Syah Azmeer sedang goyah selepas aktres itu memuat naik hantaran sedih di akaun media sosialnya.


Sebelum ini, timbul spekulasi rumah tangga pelakon Irma Hasmie bersama suami, Redza Syah Azmeer sedang goyah selepas aktres itu memuat naik hantaran sedih di akaun media sosialnya.

Untuk mendapatkan jawapan daripada tuan badan, pihak media telah berjumpa dengan Irma untuk bertanyakan tentang kesahihan mengenai berita itu.

Namun begitu, Irma memilih untuk tidak memberi sebarang komen dan memohon agar orang ramai tidak membuat andaian sendiri.

"I’m so sorry, I tak nak komen pasal tu. Minta maaf sangat."


Kata Irma, hantaran yang dimuat naik olehnya sebelum ini tidak semestinya tentang hal-hal negatif dan merasakan ia sekadar petikan biasa untuk dikongsikan bersama yang lain.

Dalam pada itu, Irma turut berkata dia akan lebih berfikir dua atau tiga kali selepas ini jika mahu membuat sebarang hantaran di akaun media sosialnya.

Sebelum ini, nama Irma Hasmie jadi perhatian selepas dia memuat naik pesanan seperti mengingatkan si suami untuk ingat pengorbanan yang dilakukan oleh isteri dalam rumah tangga.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kerani_je 28-2-2024 09:46 PM
Cerai jgk akhirnya..Klau xde angin masakan pokok bergoyang kn..x nk komen pun,  klau dah ada gosip2 bertebaran tu biasa betul..laki tu pun dah duda 2 kali..die yg problem la tu..Jodoh kat mekah pun restu mak si lelaki meminang pun x bertahan lama ye x kekal abadi..
Quote Wek_omeh2 28-2-2024 09:48 PM
Kalau dah memfailkn perceraian tu natizen pun paham dah..
Quote rosevelvet 28-2-2024 09:49 PM
kerani_je replied at 28-2-2024 09:46 PM
Cerai jgk akhirnya..Klau xde angin masakan pokok bergoyang kn..x nk komen pun,  klau dah ada gosip2  ...

Cara sheol jwb pun nmpk dh cerai. Dia akn jwb psl dia jer. Bukan psl kami. Pastu reporter tnya husband u ok ke. Dia x jwb. Nmpk dia reluctant utk jwb psl kami.
Quote pinkzara 28-2-2024 09:52 PM
Nape susah sgt nak jwb?
Kalau dlm proses, bagitahu je la.
Huk alohhh
Quote menjad 28-2-2024 09:56 PM
Punyalah sepadan bak.pinang dibelah dua. Bercerai jugak

Apa lah masalah yg besar sangat smpai bercerai

Anak dah ada sepasang. Lengkap dah kehidupan rumahtangga. Cerai jugak yg masing² pilih
Quote kerani_je 28-2-2024 10:01 PM
Wek_omeh2 replied at 28-2-2024 09:48 PM
Kalau dah memfailkn perceraian tu natizen pun paham dah..

Dalam geng usrah fitrah retis bertudung time tu diana amir je rumah tangga ok..Yg lain semua problem..cerai la, rampas laki org jd no 2 ..Yatt mengayat tu curang pastu cerai..Yg si salima jd no 2..Si salima ni bajet betul ye..dah la yg no 2, skrg mcm die the only one...kesian tgk yg no 1 kat singapore mcm sedih je laki jarang balik..time raya pun duk berkepit dgn no 2..i follow ig no 1 bkn senang die nk berdamai dgn takdir..heliza plak laki scammer penonggeng agama..
Quote Lampuled 28-2-2024 10:23 PM
Kalau dh byk aktiviti dgn kwn² tu faham² aje lahh.
Muka irma semacam ada iras dgn anak nabil pula.
Quote cm_vungtau 28-2-2024 10:24 PM
Dah tua2 pun nak bercerai ke. Acer rilek sudah la.
Quote Nham22 28-2-2024 10:27 PM
Laki die byk aktiviti dgn kawan2x... Lepas tu irma pon byk aktiviti sgn kawan2x... Aktiviti depa 1 family xde penampakkan dah lame... Busy sgt ke depa laki bini... Mcm irma dulu jasi host alhijrah mmg la ko kene keluar pagi2x buta sebelum subuh.. Mane xnye ddk jat shah alam.. Opis kat kl.. Laki die pon same 2x 5
Quote rayna_raynes 28-2-2024 11:05 PM
Kalau jawab macam ni betul la tu. Cuma belum sah di mahkamah je lagi.

sebab kalau happy, akan cakap semua baik2 je.
Quote rayna_raynes 28-2-2024 11:06 PM
menjad replied at 28-2-2024 09:56 PM
Punyalah sepadan bak.pinang dibelah dua. Bercerai jugak

Apa lah masalah yg besar sangat smpai ber ...

Kadang2 memang sepadan, tapi tetiba jatuh hati kat orang lain. Lepas tu pasangan dapat tahu, no more trust in the marriage.

Quote Incanto 28-2-2024 11:10 PM
kalau dia cerai, ramai kot nak masuk line
Quote Wek_omeh2 28-2-2024 11:10 PM
Irma ni post apa2 just tag ig anak2 je lamaaaaa sgt da tader tag ig suami dia tuh..

Memang da lama kan porumer syak depa ni mmg something wrong
Quote shaiy 28-2-2024 11:21 PM
Hmmm tgk skrg lelaki tu post muka anak2 dgn famili dia je. I tk rsa dorg sorok sweet2 sbb sblm ni dh lama la dulu sblm posting sedih2,elok je dorg sambut bday. Irma siap2 lentuk2 kat bahu lakinya. Mmg nmpk bahagia la masatu. Tup2 skrg no komen.
Quote Masukkeluar 28-2-2024 11:28 PM
kerani_je replied at 28-2-2024 10:01 PM
Dalam geng usrah fitrah retis bertudung time tu diana amir je rumah tangga ok..Yg lain semua probl ...

Lopa plak dpt laki gila glemer dan suka buat video terencat. Lpstu dk meroyan kt igs kne beli tiket bisnes sbb tiket ekonomi dh habis..kesiannnn
Quote cmf_jeangrey 28-2-2024 11:59 PM
Nampak manis dan positif je...cuma dlm hati Tuhan aje yg tau..to me kalau nak keep private life away from limelight, tak payah la post apa2 yg org boleh speku..nak sindir2 atau 'educate' suami guna socmed all these nonsense are a no no..once org speku, mulalah menggelabah nak cover up..

Quote miss_strangers 29-2-2024 12:16 AM
kl jadi janda ramai je laki lain nak buat bini..
Quote Carcosa 29-2-2024 12:49 AM
Dia start active berlakon balik tak?
Itu je lah mesin indicator utk retis "Bujang-Kembali"
Quote soulmatte 29-2-2024 12:54 AM
cmf_jeangrey replied at 28-2-2024 11:59 PM
Nampak manis dan positif je...cuma dlm hati Tuhan aje yg tau..to me kalau nak keep private life away ...

So true..nampak sgt tak cerdik merempan kat socmed..ingat laki tu nak baca..nak insaf..memang tak lah

Lihat semua komen(136)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.049204 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top