CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Bab Percintaan Mereka, Saya Tak Masuk Campur..” – Nabila Mendoakan Yang Terbaik Untuk Sharnaaz & Amelia

28-2-2024 09:36 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13231| Komen: 71

Description: Usahawan dan bekas isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila tidak mahu masuk campur dalam hal percintaan antara bekas suaminya dan aktres Amelia Christie yang sedang hangat menjadi buala ...


Usahawan dan bekas isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila tidak mahu masuk campur dalam hal percintaan antara bekas suaminya dan aktres Amelia Christie yang sedang hangat menjadi bualan kini.

Kata kakak kepada selebriti Neelofa ini, meskipun dirinya enggan mengulas tentang urusan mereka berdua, namun dia tetap mendoakan yang terbaik untuk Sharnaaz dan Amelia.

Tambahan pula, Nabila juga berkata dia dan anaknya, Jebat akan sentiasa menyokong Amelia dalam apa juga keadaan dan sudah menganggap Amelia sebagai salah seorang ahli keluarganya.

"Bab ‘percintaan’ Sharnaaz dan Amelia, saya tak masuk campur. Bagi saya, kalau mereka tiada jodoh, nak buat macam mana, kita tak boleh nak lawan takdir kan.

"Cuma saya sentiasa mengharapkan yang terbaik untuk mereka sama ada mereka bersama atau pun tidak.   


"Lagipun sekarang ini, Jayden memang lebihkan Amelia. Semua hal dia nak kongsi dengan Amelia dan kami ikhlas sayangkan dia macam keluarga kami sendiri."

Selain itu, ibu kepada anak tunggal ini turut mendedahkan dia selesa berteman dengan aktres itu. Baginya, Amelia seorang yang amat menghormati orang lain dan juga pandai membawa diri.

Ditambah pula, Nabila dapat mengenali Amelia dengan lebih dekat ketika mereka bersama-sama dengan Sharnaaz dan Jebat bercuti di Jepun tempoh hari.

"Terus terang, saya suka cara dia bawa diri dan dia sangat menghormati orang. Sejak itu kami berhubung dan pergi bercuti bersama-sama di Jepun."

"Jadi secara tak langsung saya boleh nampak keikhlasan dia, cara dia layan orang sekeliling selain pandai bawa diri hingga saya dah anggap dia macam adik sendiri."


Sebelum ini, pelakon Sharnaaz Ahmad enggan mengulas tentang isu dirinya dan Amelia yang telah saling unfollow di Instagram. Katanya baru-baru ini, dia meminta agar orang ramai hanya mendoakan yang terbaik bagi mereka berdua.

SUMBER : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Manusiabesa 28-2-2024 09:43 PM
Jenab, sbnrya hg tu xdperlukan. Diri hg tu x perlu ada dalam bab mamu amy ni. Sikit pun hg xperlu ada. Nk bg penjelasan mcm ni, lgi lah xlayak. Jgn nk menyibuk dlm urusan org lain. Klu bekenan dgn amy sklipun, cukup takat bekenan utk dijadikan ibu kedua jebat. Hg ni over, hg yg lelebih. Aku syak faktor depa pisah ialah HANG.

SIAL badi vibe malang hg tu tempias kena kt amy dgn mamu. Mklum lah. Hg berlaki smpai 3x dh smua jd serik dgn hg...... masin mulut aku ni ujung2 nnt rocit tu la jugak yg jd laki hg. Mamatin la malu kt dunia sbb menantu2 dia smua hauks. Paling hauks ialah yg pubibird tu..

Jenab oi sudah2 la menyibuk urusan prbadi duda hg. Jenis hati ada dengki, hasad.
Quote menjad 28-2-2024 09:53 PM
Hukaloh nak juge interframe... Nak gak bagi komen sedas dua.

Diam jer lah macit

Tak pun diam² kembali ke dudamu ituhhhh
Quote makcun14 28-2-2024 09:56 PM
Apa la ame pun lembik rela berlakon bak nanny asal foreigner demi content kak nab dan semestinya nanaz jugak turut terlibat.
Zaman Ee jadi laki nab mesti tak berani mintak Ee join skali content merapu low class pak mat feefeeling western kannn
Quote Daftpunk_shine 29-2-2024 12:07 AM
Kak nab ada ckp apa2 ke kt amelia smp dorang putus ni..
Quote Carcosa 29-2-2024 12:52 AM
Lepas ni si Nenas ada betina lain, hah kau heret lagi masuk Family toksic SSKJP kau tu. Hah gitu jelah ulang2. Lama2 ramai maid maid tak bergaji kat rumah engko, semua bekas2 Nenas. Family dynamic yg sangat hauk!! Ko sebenarnya taknak Nenas kawin orglain kan? Tapi kau tak lalu sbnrnya dgnNenas? Tapi busuk perut taknak org tu dpt pooks baru.
Quote Cleocatra 29-2-2024 02:08 AM
Dan dan up quote janda membilang laki ni. Ame kau pikir panjang la nak baik dengan janda hauk ni. Kalau dengan mamu dia boleh kata anjing aku. Dengan you ingat dia tak kata ke. Diorang anak beranak kalau mengata orang #1. Belum apa dabel nak kulikan kau jaga anak dia. Esok tini lembam suruh you pulak jual barang dia. Lari jauh la dengan sskjp ni. Diorang boleh bergaul dengan orang negeri dia je.
Quote Cleocatra 29-2-2024 02:23 AM
Jawab untuk wartawan. Dah tu wartawan nak simpan cerita dalam kocek diorang ke. Dah tentulah jadi bahan untuk orang ramai baca. Kau tu patut dah lama tahu macam mana toksik sskjp tu. Masa kau laki bini, ada jenab tu hormat keluarga kau? Tu cuti kat jepun, idea sapa? Patut kau boleh elak. Tibah je ame rapat dengan sskjp lepas putus dengan kau. Pikir sendiri la
Quote aint 29-2-2024 03:50 AM
jenab ni cam jantan convert ke pompuan...
Quote Nurkaseh01 29-2-2024 03:57 AM
Dia ni memamg suka menyibuk dengan hidup nenas..dulu masa dengan syafinaz pun dia dah start nak menyibuk tapi nasib baik syafinaz blah awal
Quote bambimo 29-2-2024 04:26 AM
Bab ‘percintaan’ Sharnaaz dan Amelia, saya tak masuk campur. Bagi saya, kalau mereka tiada jodoh, nak buat macam mana, kita tak boleh nak lawan takdir kan.

Cm....

Kenapa tak ckp..doa kan yg baik2 buat mereka..Jika ada jodoh pasti bertemu...


Quote ReginaGeorge 29-2-2024 05:59 AM
Amelia jadi orang gaji jaga anak. Merkin jadi orang gaji jual kucate. Dua2 bodoh.
Quote amyza82 29-2-2024 07:11 AM
aint replied at 29-2-2024 03:50 AM
jenab ni cam jantan convert ke pompuan...

Muka dia mmg maskulin abis , tu yg heran Kalo Ada yg Komen dia cantik, mungkin taste diaorg sejenis muka keras
Quote rbmy 29-2-2024 07:14 AM
eh.. semua selama ni utk pak mat western ke...
kesian nya ko amelia tkpe la.. cari laki lain yg takde bulu byk pasni.
Quote sayurmayur88 29-2-2024 07:20 AM
k, we take note!!
Quote cm_vungtau 29-2-2024 07:43 AM
Mesti si jenab ni pura2 simpati pada dak Ame ni kan? Haprak tul. Entah2 si Ame ni dok cerita masalah kat Jenab, Jenab tukang penyampai. Dasar sskjp
Quote royaldanish 29-2-2024 07:50 AM
kenapa ye aku rasa ni wayang?
memang tak bercinta pun sekadar nak nama up
dh tau kan ame tu dibela
Quote lightheaded67 29-2-2024 09:33 AM
lahh wayang je. ingtkn rebut sbb si mamu tu dh berduit , tu baru nampak ade value. kahkah
Quote dua_chzy 29-2-2024 09:46 AM
Beautiful kapel hokeh kalau Nabila dengan Amelia bercinta.
Quote cik_ingeniare 29-2-2024 09:47 AM
royaldanish replied at 29-2-2024 07:50 AM
kenapa ye aku rasa ni wayang?
memang tak bercinta pun sekadar nak nama up
dh tau kan ame tu dibela  ...

kann.. meols pun rasa part BG tu ada dalam tred mana ntah.. meols lupa.. so meols pun rasa semua ni untuk content sajaa

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 05:43 AM GMT+8 , Processed in 0.064322 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top