CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Alhamdulillah, Syukur Saya Dapat Semula IG. Tak Sia-Sia Naik Turun Pejabat SKMM" - Rozita Che Wan

28-2-2024 10:03 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10087| Komen: 23

Description: Dramatis popular, Rozita Che Wan meluahkan rasa syukur apabila berjaya mendapatkan kembali akaun Instagram miliknya yang digantung sejak beberapa bulan lalu.

Dramatis popular, Rozita Che Wan meluahkan rasa syukur apabila berjaya mendapatkan kembali akaun Instagram miliknya yang digantung sejak beberapa bulan lalu.

Menerusi perkongsian di Instagram Story (IG Story), Rozita atau mesra dengan sapaan Che Ta berkata usahanya naik turun pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) tidak sia-sia.



"Alhamdulillah, syukur saya dapat semula IG. Terima kasih SKMM, terima kasih Fina yang bertungkus lumus bantu saya.

"Tak sia-sia naik turun pejabat SKMM. Terima kasih sangat-sangat."

Terdahulu, Che Ta memaklumkan akaun Instagram miliknya yang menggunakan nama @rozitachewan1 telah digantung apabila dikatakan melakukan aktiviti agresif dan tidak mengikuti garis panduan komuniti ditetapkan sejak 15 September lalu.


Malah, ibu kepada tiga cahaya mata itu juga berasa kecewa dan bingung apabila memikirkan mengenai aktiviti agresif yang didakwa dilakukannya menerusi media sosial tersebut.


Dalam masa sama, isteri kepada aktor Zain Saidin itu turut menerima emel daripada pihak Instagram untuk mengambil tindakan segera termasuk melakukan rayuan jika tidak mahu kehilangan akaun berkenaan selamanya.

Sumber: Instagram/OhBulan 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jejai 28-2-2024 10:11 PM
5.2m tu.lubuk duit buat review..macam mana boleh dapat balik biasa kalau kena hack memang gone la
Quote Carcosa 29-2-2024 12:56 AM
Gambar 1st yg tudung ejau tu, taknak edit lagi ke?
Tambah lagilah edit, buat kepala engko kecik lagi. Leher panjang dah mcm yg Kayan tribe tu. Yg pakai neck ring byk2 sampai kepala mcm terapung
Quote matjerk 29-2-2024 01:05 AM
Kenapa IG dia kena suspend.. apa post yg dia buat? Yg aku dok tgk.. dok sebut bughit2..
Quote sleepandream 29-2-2024 01:28 AM
skmm ke yg suspend akaun sheols?
Quote nisako 29-2-2024 07:59 AM
wow mcm mana dpt balik...
Quote Manusiabesa 29-2-2024 08:22 AM
Tuwa gayot dah bau tanah. Rumah kata pegi. Kubo kata mari. Pun sibuk pentingkan instgram lg. Malang nya seorang nenek yg besikap gini
Quote adiksha 29-2-2024 11:19 AM
foto telekung biru tu nampak mcm muka sajat
Quote isbritneybich 3-3-2024 02:18 PM
dah maximum filter nya mau crash server kalau ditarik lagi slider tu sampai ke hujung
Quote tumpanglalu74 3-3-2024 02:29 PM
matjerk replied at 29-2-2024 01:05 AM
Kenapa IG dia kena suspend.. apa post yg dia buat? Yg aku dok tgk.. dok sebut bughit2..

Haterz la yang report.  Omputih tu took it at face value je sebab tak paham bahase melayu..  Logik depe asalkan banyak report maka valid la kot.
Quote noor2 3-3-2024 02:35 PM
Penting sgt ke IG dlm hidup manusia.  Aku langsung x de IG, FB, Tik tok....semua aku x de kecuali forum
Quote liyamariska 5-3-2024 05:41 PM
nape rupa dia seiras sajat...
Quote Afifi82 5-3-2024 11:04 PM
Udah mcm muka Abam Jat sgt sekarang. Kalo dok sebelah-sebelah,nampak mcm kembar sudaaaa. Hahaha.
Quote stingerkaypoh 6-3-2024 12:03 AM
noor2 replied at 3-3-2024 02:35 PM
Penting sgt ke IG dlm hidup manusia.  Aku langsung x de IG, FB, Tik tok....semua aku x de kecuali fo ...

Penting la nok...itu kan lubuk promosi. Theyols kan berniaga. Ko siapa kenal...
Quote SpyLeman 6-3-2024 12:11 AM
Sape tgk Nekta masa kt AJL? Serious la weyyyy...hang ada rupa la jugak Nekta weyyy...awat hang pakai lagu tuuuu???
Quote marchikobonzo 6-3-2024 10:19 AM
Nekta oii..filter & edit tu berapa lapis??
Quote Lulu_717 6-3-2024 11:12 AM
Dia punya edit dah sebaya ecah dah rupa
Quote sharlenetexas 6-3-2024 03:57 PM
matjerk replied at 29-2-2024 01:05 AM
Kenapa IG dia kena suspend.. apa post yg dia buat? Yg aku dok tgk.. dok sebut bughit2..

Harap echah tak menurun perangai mak sebut b*****


Quote CikYaYaYa 6-3-2024 05:36 PM
Mau xmeroyan sheols bila ig kene suspend. Lubuk duit kot tuh duk review barang la apa la
Quote matjerk 6-3-2024 06:12 PM
sharlenetexas replied at 6-3-2024 03:57 PM
Harap echah tak menurun perangai mak sebut b*****

Klu mak laju jer sebut... x mustahil anak pun laju.... sayang... muka dah segak.. pastu sebut gross words. ... jgn berangan la nak masuk yistana yer....

Klu dgn ayah dia.. buat video molek2 jer...
Beli brg kat mr DIY..
Beli bahan2 nak buat kek...
Pegi ice skating....
Buat kek....
Sambil tunggu siap, basuh pinggan...

Tp klu dgn mak...x habis2 mekap...

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.296444 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top