CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kepala Ban* Untuk Kau, Untuk Follower2 Kau” – Ibu Puteri Balqis Bengang Blog Sengaja ‘Up’ Video Anak Bersenam

29-2-2024 11:36 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14160| Komen: 78

Description: Panas! Ibu Puteri Balqis naik angin apabila satu portal memuat naik video anaknya bersenam di Instagram dengan kapsyen mengundang.


Panas! Ibu Puteri Balqis naik angin apabila satu portal memuat naik video anaknya bersenam di Instagram dengan kapsyen mengundang.

Blogger tersebut menulis “Ramai terkejut tahu tahu Puteri Balqis dah membesar” membuatkan ibu Puteri Balqish memberi arahan supaya video diturunkan segera.



Tulis Norashikin Mohd Aziz lagi, video itu diambil untuk tujuan kerja namun dimuat naik semula oleh portal tersebut tanpa izinnya.


Dakwanya lagi, portal berkenaan sebelum ini pernah menerima bayaran RM5,000 untuk mengeluarkan artikel fitnah berkaitan dirinya.

Norashikin berkata, anaknya hanya mencari rezeki dan tidak pernah mengacau sesiapa. Jadi, tak perlulah ‘usik’ anaknya semata-mata untuk mengumpul haters.



Panjang lebar ibu Puteri Balqis tulis memberi amaran kepada blogger supaya tidak cari pasal dengan keluarganya.

Fuh, memang marah betul ni. Seram baca!

Kredit: Instagram Puteri Balqis/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missHaidiD 29-2-2024 11:52 AM
Rempittttttt
Quote lanse 29-2-2024 12:23 PM
Umor berapa mak dia ni.?
Quote Inigo-Montoya 29-2-2024 12:37 PM


ingat bloger mana la

[ig]https://www.instagram.com/rotikaya/reel/C32XIVHRgzD/[/ig]
Quote chikumanis 29-2-2024 12:53 PM
haiyooo..last para tu tak boleh blah. betullah ayat rempit macam tu..habis semua keturunan dia bana kan
Quote asfaz 29-2-2024 12:56 PM
Hebat sangat kah dia dan anaknya tuk dijatuhkan?
Quote apedehal 29-2-2024 01:10 PM
Mak perangai camni..jgn heran la kalau anak pun terumbang ambing..ntah pape
Quote HappyGumbira 29-2-2024 01:10 PM
Rempitnya. Mak. Menaip tengah lalok ke apa. Macam budak darjah 1 main mak bapak
Quote black_handbag 29-2-2024 01:22 PM
dia maki bekas laki dia ke selaku ayah dak ni
Quote Pumpkinhead 29-2-2024 01:51 PM
haiyooooo macam macam
Quote mizzmimi 29-2-2024 03:05 PM
Ya ampon ko bersenam dengan rambut mengurai gitu dah macam kak ponti nengokkan.. sejuk sangat agaknya aircond kat gym tu yek..
Quote toynme 29-2-2024 03:09 PM
mana ada org senam rambut lurus mcm tu....haritu dia bengan alip sokri kan...yang ni tak pasti siapa
Quote tasha 29-2-2024 04:22 PM
Kenapalah teruk sgt mak budak ni..bhs kasar penuh maki hamun... anaknya akn dewasa dgn mewarisi perangai maknya nnt..
Quote tasha 29-2-2024 04:25 PM
Edited by tasha at 1-3-2024 03:01 AM

Btw siapalah yg sanggup bayar dan nk jatuhkan minah rempit ni anak beranak, anak sheol bkn popular pun,  belakon setakat pembantu aje...muka pun below par...
Quote Suchi 29-2-2024 04:28 PM
Edited by Suchi at 29-2-2024 04:29 PM

Bahasa dia cam sama je ngn acik porem.
Tu la sekut kering suka sgt curik bideo retis utk jd bahan kt page depa
Ingat ko belakang mbintang kat masyar nnt
Quote airmineral 29-2-2024 04:44 PM
mak dia kerja ape?
Quote fido_dido 29-2-2024 04:45 PM
aku tegelak bab mata juling
Quote Wek_omeh2 29-2-2024 04:59 PM
Mak dak ni dah kawin ke dgn faris tu??
Tgok faris tu up my wife bagai..tapi tutup komen
Quote laksmanabentan 29-2-2024 05:12 PM
Wek_omeh2 replied at 29-2-2024 04:59 PM
Mak dak ni dah kawin ke dgn faris tu??
Tgok faris tu up my wife bagai..tapi tutup komen

wahhh... faris mana tu uoollssss... share ler kat sini...
Quote Wek_omeh2 29-2-2024 07:24 PM
laksmanabentan replied at 29-2-2024 05:12 PM
wahhh... faris mana tu uoollssss... share ler kat sini...

Faris yg sentiasa ada dgn they all tu la..yg jd PA aqish..yg tu bf mak dia..tapi idk la da kawin or belom

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.157299 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top