CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“You Deserve Better” – Sayang Macam Anak Sendiri, Netizen Sedih Tengok Amelia Christie ‘Gomol’ Jebat

29-2-2024 11:18 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13250| Komen: 66

Description: Hangat diperkatakan kini mengenai hubungan cinta di antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan pelakon baru, Amelia Christie.


Hangat diperkatakan kini mengenai hubungan cinta di antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan pelakon baru, Amelia Christie.

Spekulasi hubungan mereka sudah berakhir timbul apabila masing-masing dikatakan saling ‘unfollow’ di media sosial.

Namun, jawapan yang diberikan Sharnaaz ketika ditemubual media mengecewakan netizen. Netizen berpendapat jawapan Sharnaaz mengelirukan dan boleh melukakan hati Amelia.

Di TikTok, netizen meluahkan rasa simpati melihat video yang dimuat naik Amelia. Dalam rakaman itu, Amelia dilihat memeluk dan mencium Jebat Jayden dengan penuh kasih sayang.


Nampaknya Amelia memang dah sayang Jebat macam anak sendiri kan? Netizen berpendapat Amelia layak mendapatkan lelaki yang lebih baik memandangkan umurnya masih muda.


Apa-apa pun kita doakan semoga hubungan Amelia dan Sharnaaz baik-baik je. Jebat pun dah bagi greenlight dekat mommy baru kan? Amin.



Kredit: TikTok @amelialim__/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 29-2-2024 11:30 AM
this phase will pass too amelia. run run cari jerung sdp mata memandang sikit.
Quote Carcosa 29-2-2024 12:00 PM
Sapo yg ckp "mungkin betul2 Jayden jodoh you" tuuuu?? Ya Robbiiiii...
Berapoooo umur si Jebat tu haiiihh. Jodoh hapooo.
Mmg lah si dak Ame ni muda, tapi takkanlah dia nak nunggu si Jebat akil baligh? Huuulamangai.
Quote ayukpingu 29-2-2024 12:04 PM
jenis lelaki red flag :
1. deny or diam bila ditanya hubungan, padahal ke hulu hilir sampai ke Jepun heret anak dara org.
2 Acah acah tak tahu apa yang jadi pada keadaan sekeliling
3. Mula salahkan netizen sebab salah faham dengan hubungan diaorang sekarang ni. ( eh eh, kita pulak yg salah eh)
4. self defense. acah2 keluar statement umur dh 40, segan nak cakap pasal cinta  << ni mmg kapala banar

Ok bye

Run emi run!
Quote apedehal 29-2-2024 01:15 PM
Edited by apedehal at 29-2-2024 01:16 PM

Mahap faceshaming budak..geli tgk muka jebat. Apa la yg dipikir acik2 porem yg muji comel2 ni. Ame ni sibling bape org?xda adik kut.. tu yg attached..ke sbb amek hati keknab..anythg je la for content, side income ken drama pun brp kerat je, xda content kang xterjual plak myk rambut ke apentah yg dia jual
Quote antidote 29-2-2024 03:33 PM
Sharnaaz dgn ex wife jovian kan? Si nina. Aku sorg je ke yg tau or org lain dah tau aku yg lambat.
Quote telracs 29-2-2024 03:36 PM
antidote replied at 29-2-2024 07:33 AM
Sharnaaz dgn ex wife jovian kan? Si nina. Aku sorg je ke yg tau or org lain dah tau aku yg lambat.


Diorang sedang bercinta ke?
Nanaz & Nina?
Quote Rogue98 29-2-2024 03:45 PM
Atau nenas syok kat ps?
Sharnaz & Sarah....
Quote antidote 29-2-2024 03:47 PM
telracs replied at 29-2-2024 03:36 PM
Diorang sedang bercinta ke?
Nanaz & Nina?

Tak berani nak mengiyakan.
Tp dgr nya mcm tu lah.

Balik dari jepun ada tak nabila pi somewhere? Dia pi ngn amelia pastu nanaz tak tau. Nanaz marah amelia sbb tak bagi rapat sgt dgn nabila.

Aku pun dengaq ‘org’ cerita. Klau nipu org tu nipu lah aku. Siapa org tu tak boleh la aku bgtau.
Quote zuriey 29-2-2024 04:05 PM
Dik ame cantik cari la jerung kaya2
Kalau kawin dgn mamu peliaq ni nafkah 500 je dia mampo bagi ko  
Lps tu kena jadi bibik jaga ank dia
Kena jaga hati kak nab lagi
Quote miss_jay 29-2-2024 04:10 PM
antidote replied at 29-2-2024 03:47 PM
Tak berani nak mengiyakan.
Tp dgr nya mcm tu lah.


Pergi kelantan ngan family nab ke? Yg p umah @dapur.kf tu?
Quote Madel 29-2-2024 04:37 PM
Red flag giler si nanaz ni.
nko rujuk balik je la dgn si jenab tu daripada nko menganiaya anak orang.
Anak orang tu ada mak bapak tauk.
Kalau aku jadi abang si Ame ni, dah ku sound tegak2 depan muka si nanaz ni.
Quote slyfynx 29-2-2024 04:37 PM
Pemende yang nk pilu and sedih ni.
Bongok la orang2 kite.
Quote Mimo.mimo 29-2-2024 04:46 PM
antidote replied at 29-2-2024 03:33 PM
Sharnaaz dgn ex wife jovian kan? Si nina. Aku sorg je ke yg tau or org lain dah tau aku yg lambat.

Teh baru ke ni?
Quote missHaidiD 29-2-2024 04:55 PM
antidote replied at 29-2-2024 03:33 PM
Sharnaaz dgn ex wife jovian kan? Si nina. Aku sorg je ke yg tau or org lain dah tau aku yg lambat.


Patut le dia da tngkp jerung. Dia humban je ikan bilis

Pndai nanas busuk nk hidup
Quote missHaidiD 29-2-2024 04:56 PM
apedehal replied at 29-2-2024 01:15 PM
Mahap faceshaming budak..geli tgk muka jebat. Apa la yg dipikir acik2 porem yg muji comel2 ni. Ame n ...

Aku tak pernah ckp bdk ni comel. Mgkin acik porum geng benak ataupun geng neutral slalu memoja2 bdk pelat ni comel

Da besar sikitmasih ckp lidah tersentil2 terkeluar ke. Aku tak follow mak bdk ni. Koserr
Quote nb_17 29-2-2024 05:06 PM
antidote replied at 29-2-2024 03:47 PM
Tak berani nak mengiyakan.
Tp dgr nya mcm tu lah.

ada hint ke si nina ngn nanaz ni...eh bodo la nina tu kl nak...
Quote Manusiabesa 29-2-2024 05:10 PM
missHaidiD replied at 29-2-2024 04:55 PM
Patut le dia da tngkp jerung. Dia humban je ikan bilis

Pndai nanas busuk nk hidup

Kalau x dia x main la azira skjp je. Mmg jenis campak pempuan ikot suka
Quote cik_ingeniare 29-2-2024 05:12 PM
missHaidiD replied at 29-2-2024 04:56 PM
Aku tak pernah ckp bdk ni comel. Mgkin acik porum geng benak ataupun geng neutral slalu memoja2 bd ...

nopee.. tak rasa pelat pelat ni comel.. orang sekeliling pun tak tolong betulkan pelat dia.. dengan pampers lagi.. anak meols pun dah bebas pampers masuk umur 3 tahun
Quote Manusiabesa 29-2-2024 05:12 PM
antidote replied at 29-2-2024 03:47 PM
Tak berani nak mengiyakan.
Tp dgr nya mcm tu lah.


Klu betul mamu nk on dgn nina. I hope jgn lgsg dia introduce nina kt jenab. Sbb jenab tu dengki much. Dpn baik, blkg diam2 nk bg org lose.

Oh mamu pernah nasihat amy jgn rapat sgt dgn jenab lah ye? Klu btul, kira amy ni degil la... mgkin mamu sedih gak tu bila amy xnk dgr cakap. Suh kenal2 dgn jebat je tp tetiba terlajak abis rapat hingga ke akar umbi. Yg sgt xmasuk akal tetiba amy jd rapat dgn lemak lembab... sgt2 waste.

Lihat semua komen(66)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.052144 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top